Aksi Bila Gol





Piala dunia dah nak start dah,so siap sediala korang ngan remote kontrol masing-masing,mungkin ada perlwanan antara suami dan isteri,berebut chanel,sorang sokong negara lain,sorang lagi negara lain wahaha.Okla,pemain bola ni kadang-kadang bila dah gol,diorang over exited so kadang kadang aksi gol diorang ada yang kelakar,tak kurang gak,ada yang ada maksud yang mendalam disebalik aksi diorang.So,adakah pemain bola ni akan sampai ke tahap membogelkan diri diorang bila dah gol,ui,dah terlebih over exited tu,so berhati-hatila bila korang melihat perlawanan bola haha XD

Antara aksi pemain bila menjaringkan gol
video

P/S:Agak-agak ada tak pemain yang bila gol sendiri,raikan jaringan tersebut bersama rakan pasukan :)

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar