10 Jun 2010

Aksi Bila Gol

Tiada ulasan:
 




Piala dunia dah nak start dah,so siap sediala korang ngan remote kontrol masing-masing,mungkin ada perlwanan antara suami dan isteri,berebut chanel,sorang sokong negara lain,sorang lagi negara lain wahaha.Okla,pemain bola ni kadang-kadang bila dah gol,diorang over exited so kadang kadang aksi gol diorang ada yang kelakar,tak kurang gak,ada yang ada maksud yang mendalam disebalik aksi diorang.So,adakah pemain bola ni akan sampai ke tahap membogelkan diri diorang bila dah gol,ui,dah terlebih over exited tu,so berhati-hatila bila korang melihat perlawanan bola haha XD

Antara aksi pemain bila menjaringkan gol
video

P/S:Agak-agak ada tak pemain yang bila gol sendiri,raikan jaringan tersebut bersama rakan pasukan :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger