Real Madrid


Real Madrid merupakan team favourite aku,tp sjk akhir akhir ni Barcelona smkn jauh mendahului Real,dan dalam pertemaun el classico,Real dikalahkan 2-0 ditempat sendiri,aduh,kecewa betul aku....nmpkya msm ni,Real mcm tk kan mng satu kejuaraan pun,kalah kat tngan Alcorcon? dalam piala copa del rey,kalah kat tngan Lyon dalam Liga Juara Juara....dn skrng kalah kat tngan Barcelona,kat tmpt sndiri dan kat tempat lwn....nmpknya bertukar lgilah coach Real.....rumorr mngtakan Rafa Benitez atau Mourinho a.k.a special one..aku nk Mourinho sbb Rafa Benitez ngan Liverpool pun agak kurang ni kan plak nk manage superstar Real,lgpun Xabi Alonso tinggalkan Liverpool sbb Rafa....Untuk musim panas nanti aku nak Real beli bek kiri ngan sayap kiri,Ribery ataupun David Silva...Higuain aku smkn kurang yakin,slalu tenggelam dlam game penting,aku cdngkan David Villa,woi Perez kau ada baca tak pos aku ni...ok bye.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar