Followers

13 April 2010

April 13, 2010 - 1 comment

Polysics





Aku suka dengan video ni sbb lagu ngan tarin popping dia mmg best la....kumpulan polysics ni skrang terdiri dari Hiroyuki Hayashi,Fumi,Masashi Yano.Dulu ada Kayo(plng feymes,skrng dah berhenti dari music.Lagu ni kalau korang nak tahu dlm bahasa inggeris tp klau dngr dri sebutan,mmg korang tk phmla,haha hak......hah yng budak jpun pkai uniform baju skolah ngan bawak beg skolah tu nma smrn dia Strong Machine2,bapak dia Strong machine,dua dua ahli poppig yng feymes kat jepun nu.Ok layan jela klip video kat bawah ni,kalau korang tak suka,lntk kornang la,yng penting aku suka.

Polysics
video
Polysic-Versi Strong Machine 2
video

Tajuk Lagu ni:I My Me Mine
Lirik dia:

I my me mine, I my me mine, I my me mine, I my me
You your you yours, You your you yours
He his him his, He his him his
She her, She her her, She her She, her

I my me mine, I my me mine, I my me mine, I my me
They their them theirs, They their them theirs

People people people people
We our we our us, We our we our us

Hey Hey Rock'n'roll manual
Lesson lesson manual
Commercial album
That's mellow Hey!



1 ulasan:

Catat Ulasan