Segmen Blogger Cergas dan santai

http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

Walaupun segmen blogger cergas seratus peratus langsung tak ada kena mengena dengan aku,tapi santai tu mungkin adalah kot..........sebab aku ni sorang yang sangat sambil lewa,suka amek mudah dan tukatak suka berfikir banyak........tu kira santai kan?haha XD,ok so ada kena mengena aku joinla

Ni ada tiga soalan kena jawap(saya tulis semula soklan ikut suka hati saya  ya,nak copy tak bley,nmpk sngt pemalas kan haha XD)

1.lagu,movie,buku,novel apa paling suka

buku fiksyen cam harry potter,lord of the ring,tak suka novel cinta tp teringin gak nk tulis novel cinta sebab nmpk mcm untung je klau buat.Buku komik paling aku suka baca sekali,terutamanya komik penyiasat remaja,aku kumpul semua edisi,detective conan pn tp smpai no79 je pstu ak berenti,tah bila nak hbs tah.mlas plak....bca online je^^

lagu yang suka dengar lagu sean paul,Akon,Dido.Suara diorang unik,paling suka lagu Freedom oleh Akon.Artis tempatan baru2 ni paling suka Salam muzik sebab lagu diorang bnyk makna mendalam wlaupun ak lngsung x paham satu apa pun.

Movie yang paling aku suka tengok movie yang asalkan kat dalam dia ada robot terutamanya transformers,aku cukup suka tengok camna robot tu berubah dari kereta jadi robot.Biasanya movie cmni aku tngok dlm bntuk full hd,rasa macam ada kt situ je.Animasi pun aku suka tengok.Tak suka tengok filem bercorak drama dengan dialog panjang2,bnyk sngt adengan menjerit dan adengan air mata,em rasanya aku x pernh tngok filem bercorak macm ni tp aku tahu aku x suka.

2.Blog yang suka dilawati
Blog aku sendiri sebab aku ni syok sendiri.Tu saja.

3.Dalam bnyk entri yng dipos,entri apa yg rasnya paling best
Entah,blog ak ni xde tema,semua yang boleh aku pos aku pos,blog tutorial ke apa ke,...apa yng aku suka aku pos wlaupun orng len x suka.


Ulasan

  1. Hye, bawah segmen yang sama. Done follow blog..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasPadam
  2. Salam, menyinggah dan follow sini~
    datang dari segmen yg same. singgah dan follow kite pulak. :>
    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasPadam

  3. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html


    p/s: jawapan paling santai... blog ni lahhh!! hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 dan terima kasih gak sbb buat segmen ni,haha ya ke jawapan pling santai :)

      Padam
  4. hihi sempoi la fitri...dtg jalan2 n follow sni...dari segmen sama :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    BalasPadam
  5. Salam.. singgah dari segmen yang sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-santai.html

    BalasPadam
  6. Cahaya Alam Maya
    Blogwalking dari segmen yang same. Sambil follow yg baru kenal :)

    Try lah buat novel cinte, mane lah tahu boleh buat duit and pergi jauh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha,xde idea nak buat novel lah,terima kasih datang sini :)

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

KOLONEL SANDERS-PENGASAS KFC

Blog Tutorial:Aneka Gambar Untuk Header Bertukar-Tukar