27 Oktober 2014

Muka Cun tapi tidak ada kawan?


Hanani (bukan nama sebenar) seorang yang cun, ayu, ramping, bergaya dan mempunyai kerjaya yang stabil. Walaupun mempunyai banyak kelebihan, Hanani kurang mempunyai kawan walaupun di tempat kerja. Sedang usianya meningkat, melihat rakan-rakan seangkatan sudah mempunyai pasangan dan telah berkahwin tetapi berbeza buat Hanani yang masih solo. Mungkin ini adalah ketentuan nasib dirinya.

...dia diperkenalkan oleh seorang yang benar-benar mengambil berat masalah orang sekeliling dan memperkenalkan Hanani dengan...

Akhirnya, Hanani mengetahu dari "rakan" sepejabat memberitahu bahawa Hanani mempunyai masalah bau badan yang "kuat" dan menyebabkan orang lain tidak selesa berurusan dengan dia. Sejak hari itu, dia berusaha seperti memakai minyak wangi untuk menutup masalah bau badan tapi semuanya kurang berkesan. Hinggalah suatu hari, dia diperkenalkan oleh seorang yang benar-benar mengambil berat masalah orang sekeliling dan memperkenalkan Hanani dengan Shaklee Alfalfa. Kini,Hanani seorang yang disenangi oleh ramai orang.


Bagaimana Shaklee Alfalfa membantu Hanani menghapuskan bau badan?


  1. Menyahtoksin -membantu membersikan toksin dalam badan
  2. Membersihkan Darah - membantu "mencuci" darah
  3. Anti Kulat - membantu menghapuskan kulat dan bakteria dalam badan
  4. Tinggi dengan fiber - membantu proses penghadapan dan melawaskan
  5. Membaiki fungsi pituitari - memastikan fungsi kelenjar pituitari dapat berfungsi dengan baik dan lancar

In Sya Allah, dengan izin-Nya, bukan sahaja bau badan yang boleh hilang, masalah lain seperti bau mulut, resdung berkurangan, masalah keputihan wanita, milk booster dan boleh kurus ok.


Untuk jadi AHLI klik sini
Untuk Harga Kasih Sayang, sila hubungi

Shaklee Independent Distributor
Mohd Aizat Bin Abu Hassan
NurIzzat.com
013-6487415

info dari:http://www.nurizzat.com/2014/10/muka-cun-tapi-tidak-ada-kawan.html

Post a Comment: