19 Jun 2012

Produk Inspirasi Burung

Koleksi Lampu "Marinas Bird"Lampu yang comel dalam bentuk burung ini adalah sebahagian dari koleksi tema "Burung Marina" direka oleh studio rekaan Belarus,Fajno.Dibuat dari kayu dan kaca,lampu ini mendatangkan mood ceri ke setiap ruang.

Rantai Kunci Burung Pipit dan Rumah BurungSeekor burung kecil memberitahu kita bahawa rumah burung yang comel ini adalah tempat terbaik menngantung kunci anda.Terutamanya jika kunci tersebut diletakkan pada rantai kunci burung pipit.Dua ekor burung ini juga merupakan wisel keselamatan.Set ini mengandungi dua ekor burng dan sebuah rumah yang kecil.Terdapat juga versi seekor burung.

Kerusi Burung "Birdy Chair"Kerusi Burung atau Birdy Chair merupakan tambahan terbaik terhadap rekaan moden.Dihasilkan oleh Homebasic dan dibuat dari kayu dan kulit.

Set Gula dan KrimerPorselin dan seramik berkualiti tinggi Dicat dan digilap dengan tangan

Penyangkut BurungPenyangkut Burung ini direka oleh pereka Jepun.Penyangkut ini boleh menampung nota,kad,aksesori seperti topi,skarf

Speaker Wrenz BirdiesWrenz Birdies direka dengan rekaan menarik yang jarang dijumpai pada produk elektronik.Mempunyai kuasa 2 W unit,tindak balas frekuensi 180Hz – 20kHz, dan SNR adalah 85 dB. Voltan operasi 3.7 V dan ada 300 mAh kapasiti bateri.Boleh dicas guna kabel usb.

Pemerah Jus LimauBeg Teh OrigamiDireka oleh pereka rusia Natalia Ponomareva.Beg teh dipek seperti burung origami.

Penapis TehBurung kecil dalam sangkar besi ini sebenarnya adalah penapis teh,selepas menapis teh,pulangkan ia kedalam sangkar.Dan juga dilengkapi bunyi kicauan burung.

Post a Comment: