17 Mac 2011

Mencari Blogger Yang Suka Melukis





Seperti yang aku tulis yang sketsa kartun aku dah tamat sebab aku nak orang lain plak melukis,sebab aku suka kepelbagaian dan aku suka mengumpul lukisan/komik orang,jadi kalau korang ada yang berminat sila la bagi tahu kat sini,boleh aku add korang sebagai guest artist dan kongsi karya korang kat sini..........tapi aku x nak bayar utk lukisan korang x kira secantik mana pun haha XD,korang nak duit gi antar masuk pertandingan atau antar kat majalah/suratkhabar tp kalau korang lukis untuk suka suka dan nak share,meh la join aku ;)

0 ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email