Followers

16 Ogos 2010

Ogos 16, 2010 - 3 comments

Sekadar Makluman Pada Blog Ini.

Hai semua,camna puasa ada tinggal tak hehe?^^Okla,ni aku nak maklumkan yang kat blog ni korang bukan saja boleh tukar jenis fon dan saiz,tapi korang gak dah boleh tukar warna teks entri,ada empat pilihan warna,hitam,biru,merah dan hijau(ikut warna pilihan aku haha XD).Selain tu,kat bahagian komen,aku letak show dan hide komen,saja,nak nampak kemas sikit,jadi jangan takut-takut untuk komen hehe.

Ok,tujela sebarang cadangan dan komplen amat dihargai,TQ :)

3 ulasan:

nak jugak!! hehe..cam comel plak..
leh x?
jngn r mls2 :(
hee~

♥ Nasiha Sakinah ♥,hehe,ok,nanti saya buat,tak malas lagi dah haha XD

Catat Ulasan