13 Jun 2010

Blog aku Tambah Staff Baru

Korang nampak tak mamat yang bernama Mohd Aizat Al-Hasan tu,hah,tu adalah staff blog aku yang baru,beliau ditugaskan untuk buat posting pasal komputer sebab dia memang pakar dalam komputer,camna nak format,camna nak tambah kelajuan komputer,semua serah kat dia.Jadi aku dah paksa dia untuk kongsi ilmu ngan korang.Kalau korang nak mendalami ilmu komputer checkla nanti post beliau kat bawah label teknologi dan aizat.

P/S:Blog aku ni sebenarnya ada empat member yang aku bagi kuasa untuk menulis kat sini di bawah label masing-masing.

2 ulasan:

  1. aniSa hAnG tUAH,bukan kucing nila,mamat yang kat bawah tu,x kan mamat tu comel,biar betul haha XD

    BalasPadam

Follow by Email