18 Mei 2010

Teks tersembunyi

2 ulasan:
 

Hidden Teks



Teks ni boleh digunakan jika korang ingin menulis tentang spoiler filem/komik/apa-apa jela yang mana pembaca blog korang boleh memilih sama ada nak melihat spoiler tu atau biarkan ia tersembunyi.Kadang-kadang ada orang suka baca spoiler sebab nak tahu kesudahan cerita,kadang-kadang ada yang tak suka,so kalau korang biat review untuk filem ke apa ke kat blog korang,aku rasa teks tersembunyi ni sesuaila.Korang pun boleh sembunyikan gambar,so korang boleh buat gambar tu sebagai surprise ke.Okla,cam biasa,aku ni antara blogger pemalas,so klau korng tak tahu camna nk buat teks tersembunyi ni,tanyala kat aku,baru aku pos.

2 ulasan:

  1. owh patut la aku tgk kosong je td,fit..ghupenye dia men nyorok-nyorok..huhu~

    BalasPadam

TERIMA KASIH UNTUK KOMENKOMEN TERBARU

 
© 1986. Aideal Fitri - fitri1986 Malaysian Blogger