Follo Molo (Become My Stalker And Ask Me To Stalk Back....I prefer a Yandere...)

Bored?You can play around with these line of colours for a while.....it is 100times better than PS4...because I dont have one....

11 Februari 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friend

http://www.mamapipie.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
Tag 3 rakan
Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang

Ibusyurga.blogspot.com
Sukamakanjalan.blogspot.com
www.dawaibesi.com
www.guamansyarie.com
https://nikmatterbaik.blogspot.com
http://www.mamapipie.com

Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..


Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam.
Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020



Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah
Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!

**************BUKTI TUGASAN DIJALANKAN ;)************************************

Subscribe Youtube Chanel
DONE SUBSCRIBE


SENARAI BLOG

 

DONE FOLLOW
mamapipie.com

(The Circle In Red Avatar is Me)

FOLLOWING OTHER BLOGS IN PROGRESS
REASON: CAN NOT FIND THE FOLLOWER WIDGET YET

TAG:
1-AT-TARMIZI
2-ZAMEER
3-MISAKIPUREBLOOD

14 ulasan

TQ Aideal Fitri support GA mama. good luck ye

Reply

Semoga berjaya :)
Singgah dari GA yang sama (:

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Reply

goodluck dari GA yang sama :) saya follow sini terus ye #967 mind followback if free ya ;)

https://sayesyadiya.blogspot.com/

Reply

Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Reply

Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Reply

goodluck,singgah dari GA sama :D

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

Reply

Terima kasih,@Cuya,hadiah kalau menang kongsi sama2 ya

Reply

good luck ya...
BW dari GA yang sama...

http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Reply

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html?m=1

Jom join GA ni!

Reply

At the post page,this banner can be spin around ;)